Ékszertrend: 2014-es év ékszertrendjei

Nem tudom szoktatok-e ékszertrendekről szóló cikkeket olvasni. Én túlzottan, csak, ha szembe jön. :-) Mivel nagyjából be tudom lőni, hogy mi áll jól és milyen stílusú ékszereket szeretek. Nálam úgyis az dönt, hogy tetszik-e elsőre vagy sem. Beleszerettem, vagy sem. De persze ezekben a cikkekben is lehet találni érdekes dolgokat, ha mást nem akkor olyat, amit biztos nem vennék fel. :-))

Először is az év színe a ragyogó orchidea.


Forrás: http://divany.hu/tejbenvajban/2013/12/07/2014_szine_a_ragyogo_orchidea/
Forrás: http://www.life.hu/legytrendi/20131222-a-ragyogo-orchidea-lett-2014-trendszine-ruhak-es-sminkek-orchidea-szinben.html


Egész szép árnyalata a lilának, még talán valamilyen ruhadarabot én is felvennék ilyen színben, de egy kisebb, kevésbé feltűnő kiegészítő jobban tetszene. Persze a barátnőmnek biztos kedvence lesz, mert ő mindenféle lilát szeret.

Ezek után lássuk milyen típusú ékszerek lesznek az idén is porondon a Vogue Paris szerint. A legnagyobb ékszertervezők 2014-es tavaszi-nyári kollekcióiból merítve.
Óriás sárga arany:


Tollak:
Csillagjegyek:
A tavalyi kollekció folytatása:Forrás: http://ekszermania.blog.hu/2013/10/08/2014_tavasz-nyari_ekszerdivatja_a_vogue_paris_szerint


A New York Fashion Week-en a következő három trend figyelhető meg:

Fekete, arany és fehér színű ékszerek:

Gyöngyök:
Statement gallérok:

Forrás: http://www.thegemstandard.com/2013/09/13/new-york-fashion-week-spring-2014-jewelry-trends/


Maria Doulton szerint pedig a legerősebb trend maga az önkifejezés lesz. Vagyis viseljünk olyan ékszereket, amelyek legjobban illenek hozzánk, a leginkább tükrözik személyiségünket.

Azt hiszem a fenti trendek közül a gyöngy és az önkifejezés az, ami leginkább közel áll hozzám. Ti hogy vagytok ezzel?
Írjátok meg!


Címkék: , , ,