Ruha & ékszer: ékszer kámzsa nyakú pulóverhez

Új sorozatot indítok Ruha & ékszer néven, ahol különböző típusú ruhadarabokhoz próbálok ékszereket párosítani. Vagy éppen valamelyik ékszerhez öltözékeket. Mivel nem vagyok profi, ezért nagyon örülök, ha ti is beszálltok és ha van javaslatotok, akkor kiegészítem a bejegyzéseket. Szóval írjatok kommenteket, küldjetek képet, vagy linket a képről! :-)Hogy miért pont kámzsa nyakú pulóverhez keresgéltem ékszereket?
Mert ez a típusú pulcsi mindig hordható, persze kivéve kánikulában, de lényegében bármilyen hűvösebb időben. Az igaz, hogy számít a pulcsi anyaga is, de egy vékonyabb, nem gyapjúból készült darab simán felfér, ha szelesebb, borongósabb az idő. Ráadásul a kámzsa nyakmegoldás éppen, hogy feldobja az öltözékünket. De pont a nagy leomló nyaka miatt nem olyan egyszerű ékszerekkel kiegészíteni. Pláne, ha még maga a pulcsi is díszített, önmagában mintás, esetleg csíkos, virágos, stb.

Ja, a képek között vannak pulcsi ruhák is és hosszú ujjú pólóra emlékeztető kámzsa nyakú felsők is. :-)


Nagyobb, hangsúlyosabb, statement fülbevaló:

Forrás: Moncboutique.com
A képeken látszik, hogy anyagában mintás vagyis bordás és a válla is mintás. De ettől még harmonikus a pulcsi és passzol hozzá a kék fülbevaló.Forrás: examiner.com


Bross:

Tényleg, ti hordtok brosst? Vagy az inkább öregít? :-))


Forrás: foragefashion


Hangsúlyos karkötő / karkötők, óra:

Forrás: babble


Forrás: pinterest
Persze itt a kalap a fókuszpont, de azért vannak karkötők is... :-)


Hangsúlyos gyűrű:


Forrás: pinterest


Jöhetnek a nyakláncok? 

Tudom, hogy a kámzsa nyakhoz már talán túlzás lenne nyakláncot feltenni, de ha ügyesek vagyunk, akkor mégsem az. :-)
Például tehetünk kívülre egy lelógós vagy hosszabb finomabb láncot, de még akár medálos láncot is.
Na, ez a kívülre dolog engem nagyon zavart tiniként. Sosem tettem ruhára nyakláncot, akkor inkább elrejtettem a pulcsi, póló alá, hogy ne látsszon egyáltalán. :-) Azóta már megváltozott a véleményem erről. :-)Forrás: rotitaLehet nagyobb nyaklánc is, ki mennyire merész. :-)

Forrás: pinterestÉs a következő képet nagyon szeretem. Hogy miért? :-) 
Mert nagyon jól eltalálta és két nyaklánca is van!


Forrás: pinterestGondolom, ti is hamar rájöttetek, hogy a kámzsa nyak mérete és a "nyakkivágás" mérete számít. Ettől függ, hogy teszünk belülre nyakláncot vagy sem. És persze saját stílusunk és ízlésünk a legmeghatározóbb. :-)

És itt vagyok én a végtelen csomós fülbevalómmal, amit direkt ehhez a pulcsihoz készítettem. :-)


Tudom, hogy nem vagyok egy modell arc, ezért sem fogom sokszor mutogatni magam itt a blogban. Most is csak azért, hogy lássátok tényleg hordom, amiket készítek. Ezt a fülit konkrétan imádom, szóval már 2-3 öltözékhez felvettem. :-)


Akkor most jöhetnek az ötleteitek, megoldásaitok, javaslataitok a kámzsa nyakú ruhadarabokkal kapcsolatban!

Nektek melyik tetszik a fenti képek közül?